WERK

KRACHTENBUNDEL DE NORMAALSTE ZAAK

Doe mee met de Normaalste Zaak!

   De Normaalste Zaak
 

Bert van Boggelen en Frederick Stuyling de Lange nodigen u namens De Normaalste Zaak uit om mee te doen aan de Krachtenbundel.

   
 
DOWNLOAD
1 VAN DE 15
KRACHTENBUNDELS

   
 


oplage:
minimaal 2.500 stuks

aanmelden voor:
vrijdag 6 februari 2015

streefdatum uitreiking
eind april

   
 
VRAAG KOSTENLOOS
PROEFEXEMPLAAR AAN
   
 

marieke

Reëlle bundelt de krachten samen met De Normaalste Zaak. Wij nodigen de partners van dit netwerk uit mee te doen. Allemaal organisaties die het ‘de normaalste zaak’ vinden dat iedereen de kans krijgt om naar vermogen deel te nemen aan de arbeidsmarkt. Reëlle en De Normaalste Zaak denken dat u niet mag ontbreken in deze bijzondere editie.

KRACHT VAN KWETSBAARHEID
Reëlle gelooft in de kracht van mensen én verhalen. Kwetsbare mensen hebben iets te vertellen. Reëlle weet dat persoonlijke verhalen in de Krachtenbundel helpen de afstand tussen mensen te verkleinen en vooroordelen weg te nemen.

DE NORMAALSTE ZAAK
De Normaalste Zaak is het netwerk van MKB-ondernemers en grote werkgevers die het ‘de normaalste zaak’ vinden dat iedereen de kans krijgt om naar vermogen deel te nemen aan de arbeidsmarkt. ‘Inclusief ondernemen’ noemen we dat. Optimaal gebruik maken van de diversiteiten en talenten van mensen. De Normaalste Zaak laat Reëlle een speciale editie van de Krachtenbundel maken. Voor deze editie verzamelt Reëlle minimaal twaalf bijzondere verhalen van medewerkers met een beperking die aan het werk zijn.

DOE MEE AAN DE SPECIALE EDITIE
De Normaalste Zaak en Reëlle denken dat u niet mag ontbreken in deze bijzondere editie van de Krachtenbundel. Uw investering bedraagt 795 euro en daarvoor krijgt u veel terug:

  1. uw medewerker staat in de schijnwerpers en is ambassadeur van uw organisatie
  2. u kunt laten zien wat u motiveert en andere bedrijven inspireren
  3. met deelname bevordert u emancipatie van kwetsbare mensen
  4. u komt positief onder de aandacht bij alle partners en stakeholders van De Normaalste Zaak en bij uw eigen relaties
  5. u krijgt 100 exemplaren als een mooi relatiegeschenk
  6. u ontvangt een uitnodiging voor de feestelijke uitreiking
  7. u zet mensen met een beperking bij Reëlle en de drukkerij aan het werk

HOE DOET U MEE?
Reëlle en De Normaalste Zaak nodigen u uit om mee te werken aan deze speciale editie. Een medewerker van De Normaalste Zaak of een stakeholder bezoekt één bijzondere medewerker met een beperking bij uw organisatie en schrijft daarover een persoonlijk verhaal. Dat vragen wij ook aan elf anderen. Zo bundelen wij twaalf levensverhalen. Deze speciale Krachtenbundel verspreiden wij onder alle partners en stakeholders van De Normaalste Zaak. Als deelnemer ontvangt u zelf ook 100 exemplaren. Kijk wie er al mee doen!

MELD U AAN!
Voor deelname ontvangt u:

  1. twee persoonlijke pagina’s met uw eigen verhaal;
  2. 100 exemplaren van de Krachtenbundel;
  3. een uitnodiging om samen met collega’s en verhalenverteller aanwezig te zijn bij de uitreiking!

GOED VOORBEELD DOET VOLGEN
Reëlle nodigt u uit mee te doen aan deze speciale editie van de Krachtenbundel om te laten zien hoe u sociaal ondernemen tot leven brengt. Inspireer andere organisaties om meer mensen een kans te geven.

GOED BEZIG!
Werk mee aan dit maatschappelijk verantwoorde project. Dan kan Reëlle haar missie doorzetten om nog meer mensen met een beperking een kans te geven op de arbeidsmarkt.

JA IK WIL MEEDOEN
AAN DE EDITIE VAN DE NORMAALSTE ZAAK
Stuur mij een persoonlijk voorstel

REËLLE TWITTERT
VOLG REËLLE