REËLLES NIEUWS

Hoe is het nu met Stephan Spieker?

Reëlle bestaat 18 jaar en wil graag een aantal verhalenvertellers opnieuw in het zonnetje zetten. In deze rubriek blikt ze terug met verhalenvertellers uit eerdere Krachtenbundels. Hoe gaat het nu? Wat is je bijgebleven van de Krachtenbundel? En heeft het delen van jouw verhaal iets gebracht? Je leest het hier.

Opleidingsassistent bij de HAN
Met mij gaat het goed! Ik heb tegenwoordig een andere baan en wel bij de HAN (Hogeschool van Arnhem en Nijmegen). Ik werk als opleidingsondersteuner voor de opleiding HRM. Ik ondersteun daar de docenten met werkzaamheden waar ze zelf geen tijd voor hebben. Ik houd mij ook bezig met de communicatie naar de studenten. Sinds kort ben ik ook erg bezig met de participatie banen. Doordat ik voor de Opleiding HRM werk doe ik ook steeds meer werkzaamheden voor de Lectoraat HRM. De HAN maakt echt werk van de Participatiewet. Sinds de invoering van de wet, werken er al 48 medewerkers die onder deze wetgeving vallen. Vorige maand kwam de wethouder van Nijmegen kijken naar onze succestory. Lees een kort verslag.


Stephan sprak de Nijmeegse wethouder Zoetelief (rechts op de foto) over hoe de HAN invulling geeft aan de banenafspraak

Druk leventje
Ik ben ook nog steeds ondernemer. Ik heb een eigen bedrijfje in het maken van websites en flyers,  maar ik richt mij ook op communicatie via sociale media. Ik ben actief in de politiek voor GroenLinks Nijmegen. Ik sta op plek 20 op hun kieslijst. Best wel een druk leventje…

Positieve reacties op Krachtenbundel
Ik kreeg heel veel positieve reacties. Van veel mensen en organisaties. Verder is mijn netwerk uitgebreid daardoor.  

Benieuwd naar het verhaal van Stephan? Lees hier zijn verhaal uit 2015 in de Krachtenbundel editie Fokus


REACTIES

Hoe is het nu met Stephan Spieker?

SCHRIJF EEN REACTIE

code
Klik hier als u de code niet kunt lezen.
Velden met een * zijn verplicht.
REËLLE TWITTERT
VOLG REËLLE