REËLLES NIEUWS

Uitreiking tweede Krachtenbundel

Opnieuw een Krachtenbundel!

Opnieuw een Krachtenbundel!

Reëlle’s Marieke overhandigde woensdag 27 juni de Krachtenbundel aan Marjo Frenk, wethouder van Zorg en Welzijn van de gemeente Tilburg. Elf verhalenvertellers waren erbij. Trots op hun verhaal en blij dat ze werden gehoord!

Marjo was erg onder de indruk van de tweede editie van de Krachtenbundel en ze was  verheugd dat Reëlle haar had gekozen om de bundel te overhandigen. Marjo ijvert in Tilburg voor een omgeving waar mensen hun eigen kracht kunnen aanboren. Marjo:”Hulde aan de verhaalvertellers, hulde aan Reëlle voor dit initiatief en hulde aan de organisaties die hebben meegewerkt.”

HERKENNING EN ERKENNING
Marjo vroeg de verhaalvertellers wat het betekent om hun verhaal te vertellen en in de Krachtenbundel te staan. Zij zaten opvallend op één lijn. Zij putten kracht uit het vertellen van hun verhaal, het betekent erkenning en herkenning. Voor sommigen was het zelfs een stapje dichter bij acceptatie. Marjo, de verhaalvertellers en de aanwezige organisaties zijn het eens: je moet je steeds laten zien en horen! Reëlle zal dan ook niet stoppen met het verzamelen en bundelen van verhalen van kwetsbare mensen.

ONTZETTEND BEDANKT!
Na die eerste mooie Krachtenbundel in 2011 dachten we niet nogmaals zo’n krachtig resultaat te behalen. Maar het is gelukt! Met jullie, verhaalvertellers en organisaties, hebben we een ontzettend mooie en bijzondere Krachtenbundel gemaakt. En deze hebben we samen gepresenteerd aan diegene die dit vooral moet lezen. Samen kunnen we trots zijn. Reëlle dankt jullie allemaal uit de grond van haar hart!

De verhalenvertellers en Reëlle trots op hun prestatie!

De verhalenvertellers en Reëlle trots op hun prestatie!

 

OOK MEEDOEN?
Er zijn nog zoveel verhalen te vertellen! Door alle enthousiaste reacties wil Reëlle in december de derde editie uitbrengen. Verschillende organisaties hebben al toegezegd mee te willen doen. Ook je verhaal vertellen van je cliënt en met je organisatie in een goed blaadje komen? Ga naar: http://www.reelle.nl/C75-KRACHTENBUNDEL.html. De ervaringsverhalen lezen van de eerste editie van de Krachtenbundel? Download: http://www.reelle.nl/C114-E-KRACHTENBUNDEL.html

Meedoen aan de 3e editie van de Krachtenbundel? Stuur een e-mailbericht naar: marieke@reelle.nl.


REACTIES

Uitreiking tweede Krachtenbundel

Lidia Korenblik (9 jul 2012)
De uitreiking door wethouder Marjo Frenk, wethouder van Zorg en Welzijn van de gemeente Tilburg was indrukwekkend. De kracht die de verhalenvertellers uitstralen was groot. Een voorbeeld voor iedereen. Deelname aan de ´Krachtenbundel´ de moeite waard en een positieve ervaring rijker.
Tineke Katsipodas (3 jul 2012)
Het was eer en een genoegen om ons verhaal te mogen delen in de nieuwe 'krachtenbundel' van Reëlle Communicatie. Over het resultaat zijn we erg tevreden. Het boekje brengt een sterke boodschap die als voorbeeld kan dienen voor velen.

SCHRIJF EEN REACTIE

code
Klik hier als u de code niet kunt lezen.
Velden met een * zijn verplicht.
REËLLE TWITTERT
VOLG REËLLE