REËLLES NIEUWS

Alle goede dingen komen in meer dan 1 keer...

2e Krachtenbundel in de maak

Weer zo krachtig!

Weer zo krachtig!

Afgelopen jaar overhandigde Reëlle haar eerste Krachtenbundel aan de wethouder van Zorg en Welzijn, Lenie Scholten, van de gemeente Eindhoven. Dit jaar presenteert zij het eerste exemplaar van de tweede editie van de Krachtenbundel in de gemeente Tilburg. Marjo Frenk, wethouder van Zorg en Welzijn, neemt het exemplaar in ontvangst.

KRACHTENBUNDEL
Reëlle heeft zestien organisaties benaderd om samen de krachten te bundelen, met als doel kwetsbare medemensen een gezicht te geven en zo hun afstand tot de maatschappij te verkleinen. Elke organisatie heeft een medewerker op pad gestuurd om het levensverhaal van een cliënt vast te leggen. Die levensverhalen zijn gebundeld in het magazine ‘Krachtenbundel’.

OVERHANDIGING
Woensdag 27 juni neemt Marjo Frenk, wethouder van Zorg en Welzijn, cultuur, asielbeleid, emancipatie en MFA, de Krachtenbundel in ontvangst. Om te laten zien hoe belangrijk het is dat mensen uit kwetsbare doelgroepen meedoen in de maatschappij. Marieke van Gastel van Reëlle  overhandigt de bundel. Een groot aantal deelnemende organisaties en cliënten zal hierbij aanwezig zijn.

TOEVOEGING 13 JUNI

Reëlle sjouwt zich inmiddels een breuk want de 2e Krachtenbundel is binnen! En heel mooi geworden!!

Met trots presenteren we jou onze eerste Krachtenbundel!


GERELATEERDE ARTIKELEN

Meer Krachtenbundel?
blokjeEen feest van (h)erkenning
blokje Tweede Krachtenbundel in de maak

REACTIES

Alle goede dingen komen in meer dan 1 keer...

SCHRIJF EEN REACTIE

code
Klik hier als u de code niet kunt lezen.
Velden met een * zijn verplicht.
REËLLE TWITTERT
VOLG REËLLE