WIE

MARIEKE

Marieke

MarIEKE VAN GASTEL (1983)

BIO: gedreven brein, stem van @Reelle, doorzetter, positieve, enthousiaste en betrokken collega, eigenwijze ervaringsdeskundige

handje
MIJN WIJSHEID:
“Waar een wil is, is een weg!

MIJN BOEKWIJSHEID: Directiesecretaresse/managementassistente ROC Eindhoven (2004)

 MIJN (T)WEETJES:

blauw blokje IK EN REËLLE?
“Reëlle biedt mij de kans om te doen waar ik voor heb geleerd en waar mijn hart ligt.”

blokje geel WERKEN MET EEN BEPERKING BETEKENT VOOR MIJ…
… iets om voor te knokken. Ik vind het moeilijk genoeg om een eerlijke kans te krijgen op de arbeidsmarkt. Maar dat heb ik er graag voor over. Ik heb nog geen dag zonder werk thuis gezeten en daar ben ik trots op!”

blokje oranje MIJN KRACHT ZIT IN…
“… doorzetten en mijn mondje roeren. Anderen overtuigen dat het noodzakelijk is de zorg menselijk te houden. Bepaalde zorgvoorzieningen in stand te houden. Als het moet bij de minister-president. De Tweede Kamer heb ik al gehaald!”

blokje paars MIJN ERVARINGSDESKUNDIGHEID:
“Die is er met de paplepel ingegoten. Mijn progressieve spierziekte SMA beperkt mij al van kinds af aan. Alleen mijn handen, hoofd én mond doen wat ik wil. Daarom draait alles in mijn leven om zorg. Ik ben een handicapmanager.”

blokje roze MIJN KIJK OP DE KRACHTENBUNDEL:
“De Krachtenbundel is voor mij een manier om mijn eigen levensverhaal te vertellen. En anderen te laten zien dat je ondanks zware beperkingen toch een superleuk leven kunt leiden!”

blokje blauw HARRIE EN IK?
“Wij zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Ik kan niet zonder Harrie(s). Hij is mijn steun en toeverlaat. Hij is mijn spierbundel. Ik hou van Harrie(s)! Maak kennis met mijn Harrie.”

blokje geel MIJN HART GAAT HARDER KLOPPEN VAN
“… opdrachten binnenhalen voor Reëlle. Zodat onze missie slaagt. En van mensen laten zien dat ik ondanks mijn zware beperkingen veel kan bereiken in het leven… En Joop.”


blokje oranje MIJN WOORDENWOLK:
Fokuswonen, SMA, AWBZ, zorgverzekeringswet, verpleging & verzorging, cliëntenraad Fokus, gehandicaptenzorg, eigen regie, re-integratie, werken met een beperking, WMO, Harrie

REËLLE TWITTERT
VOLG REËLLE