WIE

JOOST

Joost

Joost Lenting (1975)

BIO: Creatief brein, veelzijdig, leergierig, ondersteunend, betrouwbaar, niet-veroordelend en betrokken, (online) marketing, sociale media

WIJSHEID: "Problemen bestaan niet, het zijn hooguit uitgestelde oplossingen."

BOEKWIJSHEID: Weinig boeken, erg veel digitaal


MIJN (T)WEETJES:

 IK EN REËLLE
“Reëlle geeft mij de mogelijkheid om mij nieuw verworven kennis over mijn (potentiele) valkuilen en de daaraan gekoppelde oplossingen uit te proberen in de praktijk. Hier kan ik werken in de verschillende vakdisciplines en ontdekken wat het beste bij mij past en hoe ik optimaal kan renderen.”

 WERKEN MET EEN BEPERKING BETEKENT VOOR MIJ…
… sinds ik mijn beperking ken, een meerwaarde! Ik denk en werk anders dan menig ander en kom dankzij mijn beperking snel tot unieke en creatieve oplossingen. Het maakt mij begripvol naar anderen en ik kan me goed inleven in iemands situatie. Ik zie het niet als een beperking, maar meer als een valkuil.”

 MIJN KRACHT ZIT IN…
“… out of the box, probleemoplossend en resultaatgericht denken, van idee en concept tot eindproduct. Ik ben breed inzetbaar en een ware duizendpoot. Ik gun anderen succes, heb bewondering voor hun kwaliteiten en kan blij voor ze zijn zonder jaloers te worden."

 MIJN ERVARINGSDESKUNDIGHEID…
“… zit onder andere in ADHD en dyslexie. Ik heb bijna heel mijn leven geleefd zonder te weten van mijn ADHD en ben tegen alle problemen aangelopen die het kan opleveren. Nu ik weet wat het is en hoe ik het in mijn voordeel kan inzetten, is het niet langer een beperking, maar mijn talentversterker.”

 MIJN KIJK OP DE KRACHTENBUNDEL
“Als je kijkt naar wat er is, zie je de talenten. Als je kijkt wat er mist, zie je de gebreken. De Krachtenbundel: wat een prachtig product, een kijkje onder de motorkap van een organisatie. Succesvolle, sterke mensen die hun kracht optimaal benutten en een meerwaarde zijn voor hun organisatie. Elke bedrijf, iedere organisatie zou in de Krachtenbundel moeten kunnen staan…”

 HARRIE EN IK
“De ideale collega en een perfect voorbeeld voor iedereen. Ik ben pas kort bij Reelle, maar zie nu al de Harrie in eenieder. Absoluut kwaliteiten om zelf na te streven en me eigen te maken.”

 MIJN HART GAAT HARDER KLOPPEN VAN…
“… lastige klussen, moeilijke vragen en problemen tot een succesvol einde brengen, mensen echt helpen en geven wat nodig, wenselijk en werkend voor ze is.”

 MIJN WOORDENWOLK
creatief, design, vormgeving, meedenker, marketing, sociale media, honkbal, Teun en Lars, vader, ADHD, generalist, impulsief, veelzijdig, out of the box denken, oplossingsgericht, eigenwijs

 

REËLLE TWITTERT
VOLG REËLLE