KENNISBANK

BREINPIKKERIJ

BREINPIKKERIJ:

Profiteer jij in jouw werk genoeg van écht contact met mensen met een beperking en maak jij daarmee sociale winst?

Haal jij er voldoende voordeel uit? Waarom (nog) niet?  

      Meld je aan voor 60 minuten GRATIS Breinpikkerij


Als je nog niet alle mogelijkheden benut, dan loop je het
risico dat:

 1. jij denkt dat je zelf de expert bent en je daardoor oneindig veel inzichten mist die je kunt opdoen met mensen met een beperking die graag hun kennis met je willen delen over hun leefwereld en hun behoeften
 2. jij de motivatie uit jezelf moet halen en je de kans mist een heleboel energie te halen uit ontmoetingen met mensen met een beperking die hun levensverhaal vertellen
 3. jij al jouw werk zelf moet doen en niet beseft dat er genoeg mensen met een beperking zijn die dat werk prima van je kunnen overnemen zodat jij met trots kunt zeggen dat er 100% gegarandeerd mensen met een beperking aan het werk zijn gezet


Begin jij al aan jezelf te twijfelen?
Reëlle ondersteunt je graag met het werken met mensen met een beperking in communicatie en marketing. Met haar eigen breinen en andere mensen met een beperking zorgt Reëlle dat jij zeker te weten sociale winst maakt!

Meld je aan voor 60 minuten GRATIS Breinpikkerij
Klik hier voor 60 minuten GRATIS Breinpikkerij

Profiteer van gratis advies!

 • jij kunt ongegeneerd vragen stellen aan mensen die weten hoe het is om te leven en werken met een beperking (Marieke kan er wel tegen!)
 • jij kunt niet alles weten en er zijn geen domme vragen
 • jij staat er alleen voor en kunt wel wat inspirerende gesprekspartners gebruiken (twee weten meer dan één, toch?)
 • jij wilt energie krijgen voor jouw idee door het te delen met mensen die het wel snappen
 • jij bent zelf niet zo snel van begrip en ‘lenen’ van andermans goeie ideeën is ook slim

 

Ook jij mag best eens profiteren van een ander!

Neem alvast een kijkje in onze keuken (3 minuten)

 Jij ontdekt in één uur:

 • hoe je opvallend nieuwe perspectieven inbrengt
 • hoe je écht aansluit bij de leefwereld van kwetsbare mensen
 • hoe je op indrukwekkende manier mensen betrekt bij jouw vraagstuk
 • hoe je ideëen merkbaar laat werken
 • hoe gemakkelijk je gegarandeerd mensen met een beperking aan het werk zet

 

En Reëlle’s breinen doe jij er een GROOT plezier mee. Zij laten zich ook graag prikkelen om hun werk nog beter te doen. Het werkt van twee kanten ;-)

Breinpikken? Ook jij hebt het in je!

  Meld je aan voor 60 minuten GRATIS Breinpikkerij
Klik hier voor 60 minuten GRATIS Breinpikkerij

 

Zo maak jij ook nog eens sociale winst:

 • je maakt kwetsbare doelgroepen zichtbaar
 • je maakt lastige onderwerpen bespreekbaar
 • je verlaagt drempels
 • je verbindt partijen rondom doelgroepen
 • je creërt ambassadeurs rondom doelgroepen
 • je besteedt opdrachten maatschappelijk uit

 

Marjolijn

Marjolijn Daverveld
meesterbrein

      Over Reëlle: Waarom? Ook bij Reëlle Communicatie is er een eerste keer geweest waarbij zij profiteerde van écht contact met iemand met een beperking. Dat was zo’n 13 jaar geleden. Tijdens een congres Horen, Zien en Werken ontmoette Marjolijn Daverveld (meesterbrein) haar eerste medewerker met een beperking. “Door Gertie zag ik direct de voordelen van het werken met iemand die doof was. Zij had ook Gezondheidswetenschappen in Maastricht gedaan en zocht nu een baan. Geen werkgever die de stap durfde te wagen. Ik wel. Ter plekke heb ik haar een plek bij Reëlle aangeboden. Door die ontmoeting ontdekte ik de weg naar gemotiveerde krachten die weten hoe het is om te leven en werken met een beperking. Daar kan ik zelf heel veel van leren. Als ik op dat moment (en de keren erna) niet genoeg had geprofiteerd, was ik toch echt geen sociaal ondernemer geworden. Gemiste kans!” Reëlle deelt de lessen die haar breinen hebben geleerd graag met jou. Als jij er (voor ons) werk van maakt, dan worden jij en de mensen waarvoor jij het doet daar merkbaar beter van. Zo maken wij samen sociale winst!

 

Dit zeggen klanten over de breinpikkerij:

"Reëlle is een communicatiebureau dat keer op keer laat zien dat een arbeidsbeperking een succesvolle bedrijfsvoering niet in de weg hoeft te staan. Sterker nog, dat mensen met een arbeidsbeperking door hun unieke ervaringen en blik op de wereld bedrijven kunnen verrijken en versterken."

Bert van Boggelen, kwartiermaker De Normaalste Zaak

    

Bert van Boggelen

 

 

"Reëlle heeft een jong team met enthousiaste medewerkers, koppelt vakkennis aan een goed beeld en gevoel voor wat zich in de zorgsector afspeelt, is heel creatief en kan heel snel schakelen, is in staat om mensen buiten de geijkte kaders te laten denken en brengt eigen enthousiasme over op haar gesprekspartners."

Hans Hendriks, Programmamanager transitieprogramma
Client in Regie bij Archipel Zorggroep

 

Hans Hendriks

 

 

"Bedankt voor het aangename bezoek bij Reelle. De breinpikkerij is ons heel goed bevallen (en deed zeker geen pijn :-)."

Esther Janssen
beleidsmedewerker PR & communicatie
Combinatie Jeugdzorg

 

Esther Janssen

 

"Nogmaals dank voor je komst! Mijn collega en ik zijn enthousiast je te spreken. Betreft campagne voeren daar heb ik mijn gedachten al over ingegooid. Het is uiteraard aan jou en je team om met iets veel passender te komen. We willen sowieso verder met je in de communicatie en partnerschap."

Niels Aussems
initiatiefnemer/algemeen directeur
Nationale talentenbank

   

Niels Aussems

 

 

"Fijn dat we de breinpikkerij aan het begin van het traject hebben gedaan. Mijn collega en ik zijn enthousiast over het bezoek dat wij onlangs aan jullie bedrijf hebben gebracht en over de voorbeelden van communicatie-acties in het Sociaal Domein die Marjolijn aan ons heeft laten zien. Vandaar dat wij nu met een concrete vraag komen!"

Consulent communicatie, gemeente in Zuidoost-Brabant

   

 

 

REËLLE TWITTERT
VOLG REËLLE