OVER REËLLE

VACATURES

Maak jij het verschil?

Reëlle is niet zomaar een communicatiebedrijf. Vanuit haar maatschappelijk missie werkt zij alleen met professionals met een beperking. Zij weten immers hoe het is om te leven en te werken met een beperking. Zo maakt Reëlle sociale winst voor haar klanten, hun doelgroepen en de maatschappij. En voor haarzelf en haar breinen!

Denk je: “We mankeren toch allemaal wel wat?” of “Ik ga niet met mijn beperking te koop lopen.” Dat mag. Maar stop dan met lezen. Want dan begrijpen Reëlle en jij elkaar waarschijnlijk niet.Wim

BIJZONDER SELECTIEF
Reëlle zoekt net zo lang tot zij de juiste mensen heeft gevonden! Zij weet namelijk dat zij bijzonder is en selectief moet zijn. Daarom hanteert zij geen deadline voor haar VACATURES.

OP ZOEK NAAR JOU?
Misschien is Reëlle wel op zoek naar jou. Herken jij je in:

VOOR IEDER WAT WILS
Zit jouw talent er (niet) bij en wil je ons team wel versterken? Reëlle gaat graag met jou in gesprek over jouw wensen en mogelijkheden. Reëlle kan een STAGEPLAATS, WERKERVARINGSPLAATS of MEELOOPSTAGE bieden voor enthousiaste breinen. Reageer en vertel wat jouw uitdaging is.

MEER WETEN?
Interesse? Deel jouw uitdaging via vacature@reelle.nl. Wil je meer weten over de functie? Bel dan (040) 207 52 95 en vraag naar Marjolijn Daverveld.

REËLLE TWITTERT
VOLG REËLLE