OVER REËLLE

LEERWERKBEDRIJF

Kijk jij graag de kunst af?

Op zoek naar een kans? Een werkervaringsplek met uitdaging? Met oog voor mogelijkheden? Een werkplek met een sociaal karakter? Met andere vakidioten? Dan is dit misschien wel iets voor jou!

Reëlle is eigenwijs. Zij is een communicatiebedrijf én een leerwerkbedrijf. Zij werkt met professionals met een beperking volgens het meester-gezel model. Mensen met een beperking leren en presteren bij Reëlle door in de praktijk te werken met een meester met zo’n twintig jaar ervaring in het vak.

Serge

VAKIDIOTEN MET AMBITIE
Bij Reëlle staat vakmanschap centraal. Iedereen die bij Reëlle werkt, is een vakidioot met de ambitie om te blijven leren. Je hoeft ons niet achter de vodden te zitten voor een goed product. Wij staan open om van elkaar te leren, spreken elkaar aan op sterkten en talenten. Wij geven zelf het goede voorbeeld en vragen op tijd hulp. De sleutel voor ons succes zijn niet de overeenkomsten, maar de verschillen.

KUNST AFKIJKEN
Reëlle koppelt jou aan haar meester. Zo kun je letterlijk de kunst afkijken. Meester en gezel staan open voor persoonlijke groei, respecteren elkaars visie op de wereld en de werkomgeving. Zij geven positieve feedback en kijken met een positieve blik naar elkaars kwaliteiten. Zo ontwikkelen gezel én meester talenten.

EIGEN KUNSTWERK
Hoe lang je bij Reëlle’s communicatiebedrijf blijft, hangt af van jouw talent, jouw uitdaging en jouw groei. Zo bieden wij jou voor drie tot negen maanden onderdak. Heb jij het in de vingers? Lever jij jouw eigen kunstwerk af? Dan nemen meester en gezel afscheid.

En wil jij ook (eigen)wijzer worden? Bekijk Reëlle’s vacatures.

REËLLE TWITTERT
VOLG REËLLE