WIE

SASKIA

Saskia

saskia withoos (1968)

BIO: Communicatief brein @Reelle, vakidioot, marketingcommunicatie, sociale media, content marketing, betrokken en enthousiast, ervaringsdeskundig

handje
MIJN WIJSHEID:
 “Volg je hart, want dát klopt!”

MIJN BOEKWIJSHEID: HEAO Economisch-Linguïstisch, Rotterdam (1991)

 

MIJN (T)WEETJES:

blauw blokje IK EN REËLLE?
“Reëlle biedt een professionele werkomgeving in communicatie, met aandacht voor wie ik ben.”

blokje geel WERKEN MET EEN BEPERKING BETEKENT VOOR MIJ
“… dat ik me realiseer dat ik goed ben in wat ik doe en zorg dat ik me niet zodanig aanpas aan anderen dat dit ten koste gaat van mezelf. Dat betekent mijn grenzen bewaken door goed naar mezelf te luisteren en de tijd te nemen informatie te verwerken. Dagelijks de tijd nemen om alleen te zijn, zorgt ervoor dat mijn energie op peil blijft.”

blokje oranje MIJN KRACHT ZIT IN…
“… inlevingsvermogen, levenservaring, werkervaring, leergierigheid, deskundigheid, professionaliteit en betrokkenheid.”

blokje paars MIJN ERVARINGSDESKUNDIGHEID
“… zit in burnout en postnatale depressie.”

blokje roze MIJN KIJK OP DE KRACHTENBUNDEL:
“Het is zoveel meer dan een bundel van verhalen. De Krachtenbundel verbindt mensen; medewerkers met klanten, gemeenten met burgers. Om verhalen op te halen, komen ze echt bij de mensen thuis en krijgen ze werkelijk inzicht in de doelgroep. Mensen worden met hun verhaal even in de schijnwerpers gezet en hun kracht wordt belicht. De Krachtenbundel inspireert.”

blokje blauw HARRIE EN IK?
“Ik ken Harrie nog niet zo goed, maar ik weet dat ik ook een Harrie kan zijn. Dat geeft misschien nog wel de meeste voldoening.”

blokje geel MIJN HART GAAT HARDER KLOPPEN VAN
“… het moment dat het kwartje valt en de creativiteit gaat borrelen. Als je weet dat je een goed idee hebt, waar je vervolgens met heel veel energie mee aan de slag kunt.”

blokje oranje MIJN WOORDENWOLK: 
Communicatie, Marketing, Sociale Media, Hoogsensitief, Yoga, Meditatie, EMDR, Moeder, Boeken, Natuur, Vrienden, Tuin, Liefde, Reëlle

REËLLE TWITTERT
VOLG REËLLE