WIE

MARJOLIJN

Marjolijn

Marjolijn Daverveld (1969)

BIO: meesterbrein @Reelle, missiegedreven ondernemer, ruimhartige werkgever en eigenwijze ervaringsdeskundige

goed bezig

 

MIJN WIJSHEID: “Haal eruit wat erin zit!”


MIJN BOEKWIJSHEID:
Gezondheidswetenschappen, Rijksuniversiteit Maastricht (1991)

MIJN (T)WEETJES:

blauw blokje IK EN REËLLE?
“Ik kijk met bewondering naar Reëlle. Ze is de afgelopen jaren erg gegroeid. Door haar heb ik veel over mezelf geleerd. Ik glunder als anderen zeggen dat Reëlle inspireert. Ik ben trots en dat is te zien.”

blokje geel WERKEN MET EEN BEPERKING BETEKENT VOOR MIJ…
 
“… kansen bieden. Reëlle haalt daarmee veel professionaliteit, ervaringsdeskundigheid en gedrevenheid in huis. Krachtig!”

blokje oranje MIJN KRACHT ZIT IN…
“… mezelf zijn?! Anderen bewonderen mij omdat ik mij kwetsbaar durf op te stellen. Zelf doe ik zoals ik ben. Ik kan eigenlijk niet anders. Niet gek dat Reëlle’s missie is de kracht van kwetsbaarheid zichtbaar te maken.”

blokje paars MIJN ERVARINGSDESKUNDIGHEID:
“Soms begint het in je genen, zoals bij mij. Uit ervaring weet ik over dyslexie, ADD, DCD en het syndroom van Asperger. Als werkgever heb ik ervaringsdeskundigheid opgebouwd met zintuiglijke, fysieke en psychiatrische beperkingen. Ik ben nog niet uitgeleerd!”

blokje roze MIJN KIJK OP DE KRACHTENBUNDEL:
“De Krachtenbundel ontstond in het brein van Reëlle, omdat verhalen er voor ons toe doen. Zo bracht Marieke’s levensverhaal haar en mij dichter bij elkaar. Reëlle wil anderen helpen de afstand tussen mensen te verkleinen.”

blokje blauw HARRIE EN IK?
“Harrie was ik al voordat ik het wist. Harrie zat blijkbaar al in me. Gelukkig hoef ik Harrie niet alleen te zijn en heb ik regelmatig een stand-in. Want Reëlle kan niet meer zonder Harrie! Maak kennis met Harrie.”

blokje geel MIJN HART GAAT HARDER KLOPPEN VAN…
“… een maatschappelijke bijdrage leveren. Zo ben ik lid van de Raad van Toezicht van Vivent te ‘s-Hertogenbosch, voorzitter van de Raad van Toewijzing van het goededoelenfonds van coöperatie DELA en functionaris bij het Synchroonteam Eindhoven (PSV)


blokje oranje MIJN WOORDENWOLK:
AWBZ, Zorgverzekeringswet, Zorg Governance, re-integratie, werken met een beperking, dyslexie, ADD, DCD, autisme, Asperger, MCDD, passend onderwijs, mantelzorg, Harrie, maatschappelijk verantwoord ondernemen, Brabants Besten

REËLLE TWITTERT
VOLG REËLLE